JumalAhjo

GodForge is Go!

Valitsitte Semijumaluuden!

Pelaajat, jotka eivät olleet paikalla: Semijumaltuminen on vapaaehtoista. Siihen liittyy riski, mutta voit myös pysyä kuolevaisena. 1. Voit vaihtaa 2 – 8 hahmoluokkasi tasoa 1 – 4 puolijumala-luokkaan

Vaihtosuhde on 2 vanhaa tasoa—> 1 puolijumala-taso. Maksimimäärä on 4 jumaltasoa. 2. Heitä d12+jumaltasosi ja vertaa sitä vanhaan tasoosi. Jos tulos on alle, kaikki on hyvin. Olet nyt kuolevaisen ja jumalan hybridi. Jos heität yli, jumaluus räjähtää pois sinusta, menetät jumaltasosi ja uusi kokemustasosi heitetään nopalla, joka lähinnä hahmoluokkatasojasi uhrauksen jälkeen. (Esim. alun perin 12 levelinen uhraa 4 tasoa saadakseen 2 jumaltasoa. Epäonnistuu heitossa, joten heittää uuden kokemustasonsa d8:lla, koska 12-4=8.)

3. Päätä, mitä jumalallista aluetta hallitset. Referee keksii sinulle alueeseesi sopivan jumalallisen heikkouden.

4. Generoi jumaltason Refereen kanssa. Nyrkkisääntönä jokainen taso antaa yhden alueeseen liittyvän kyvyn. (Ref saattaa kirjoittaa jonkin templaatin tätä varten.)

5. Kokemuspisteesi vähenevät uuden hahmoluokkatasosi kokemusmäärään. Jumaltasoja ei voi kasvattaa expalla eikä niitä lasketa caster levelin, HD:n tai muun asian laskemiseen, ellei se sovi domainiisi.

6. Nauti jumaluudesta! Puolijumalaa ei voi tappaa käyttämättä jumalan heikkoutta ELLEI kuolema ole SANKARILLINEN tai OIKEUDENMUKAINEN. Väärällä tavalla surmattu jumala tokenee (negatiivisten hiparien määrä) x 10 min päästä TAI seuraavana päivänä temppelissään, jos ruumiista ei jää mitään jäljelle.

JumalAhjo

Tales of Greed Taleksi